Vragen en antwoorden over de Kiene Kweekcirkel

Hieronder vindt u een overzicht van veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij?
Stuur dan een e-mail met uw vraag met het contactformulier.

Hoe de Kiene Kweekcirkel werkt, beschrijven we uitgebreid bij Zo werkt de Kiene Kweekcirkel. U kunt op onze homepage een filmpje bekijken waar u ziet hoe de Kiene Kweekcirkel in de praktijk werkt.
Was dit nuttig?
Nee. Het is de bedoeling dat u zelf de Kiene Kweekcirkel in elkaar zet. We hebben een praktische, duidelijke handleiding bijgesloten. Er zijn 2 type schroeven nodig en die worden meegeleverd bij het pakket van de Kiene Kweekcirkel. Voor de montage heeft de het volgende gereedschappen nodig:
  • een accuboormachine met torx bit
  • een hamer
Gemiddeld bent u circa een uur bezig met de montage en het plaatsen van een Kiene Kweekcirkel.
Was dit nuttig?
Op dit moment leveren we de Kiene Kweekcirkels nog niet gemonteerd af. Wellicht gaan we dit in de toekomst doen als er voldoende vraag naar is.
Was dit nuttig?
We leveren Kiene Kweekcirkels in Nederland en België zonder vervoerskosten. Voor de rest van Europa worden vervoerskosten in rekening gebracht.
Was dit nuttig?
Ja, u kunt de Kiene Kweekcirkel ophalen in onze werkplaats in Noordwijkerhout. Maak dan eerst even een afspraak, zodat u zeker weet dat we aanwezig zijn.
Was dit nuttig?
De Kiene Kweekcirkel wordt gemaakt van robiniahout (voor de bovenrand), polyester (binnenwand) en zink (rand). Hier vindt u een overzicht met uitgebreide informatie over de gebruikte materialen.
Was dit nuttig?
De Kiene Kweekcirkel wordt gemaakt in het Noordwijkerhout, midden in de Bollenstreek. Bij grote producties zullen we samen gaan werken met andere houtwerkplaatsen.
Was dit nuttig?
Wij brengen geen verzendkosten in rekening. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten naar Nederland en België.
Was dit nuttig?
We gaan kijken of dat mogelijk is. Neem contact op met Aad de Klerk via contactformulier. U ontvangt binnen twee werkdagen van ons bericht.
Was dit nuttig?
Dat is mogelijk. Neem contact op met Aad de Klerk via het contactformulier. Geef in het contactformulier aan hoeveel kweekcirkels u wenst en op welke termijn u deze zou willen ontvangen. U ontvangt binnen twee werkdagen van ons bericht.
Was dit nuttig?

Copyright 2023 Kiene Kweekcirkel BV | KvK nr: 57128472 | BTW nr: NL8524.49.550.B01 | Algemene voorwaarden Kiene Kweekcirkel BV